Guangdong corecon precision Industry Co.,Ltd.

Nyheder

Hvad er det vigtigste ved et vandtæt stik
Slip tid: 2022-08-11 11:56:06  Hits: 53

when det kommer til stik, alle skal være fortrolige med det. Vi ser det ofte i vores daglige liv, såsom to fødder, tre fødder osv. Med udviklingen af ​​færdigheder og forbedring af mennesker' s levestandard, bruger vi flere og flere stik og lignende. Næsten alle apparater er udstyret med stik. Uden et stik vil vores husholdningsapparater ikke være i stand til at tænde. Når de bruges, vil folk' snormale livsrytme blive forstyrret. Det kan siges, at stikket er den ting, der er mest relateret til vores liv. Brug elektricitet hensynsløst. Skødesløs brug kan forårsage uoprettelige katastrofer. Stikket fungerer som et forord og bro for os at bruge elektricitet. Her er et sikkert og pålideligt stik især vigtigt. Hvilket stik er pålideligt og sikkert?


since vand ernoget, vi ofte rører i vores liv, mange husholdningsapparater bruges,når der er vand, såsom vandvarmere i toiletter, drikke springvand I stuer eller spisestuer osv. Hvis du ikke er forsigtig, får du vand, så et godt vandtæt stik er især vigtig.


Hvad slags vandtæt stik er god? Somnavnet antyder er et vandtæt stik et vandtæt stik, der kan have en vandtæt funktion. Det bedste vandtætte stik på markedet er IP68. Vi kan se det ved at observere etiketten på produktet. Detnæstbedste stik skal have enestående isoleringsfunktioner. Kontroller det isolerende materiale, der bruges i dette stik, og du vil opdage, at isolatoren bliver penge. Den elektriske leder, det endelige isolerende materiale er silikone. Endelig var vi i stand til at observere processen med stikket for første gang. Da langvarig brug af elektricitet opvarmes og oplever kold krympning inærvær af vand, skal forbindelsen mellem stikket og kredsløbskortet forsegles og stramme. Den ene er at forhindre,når vand kommer ind, det andet er, at stikket skal have egenskaberne ved termisk ekspansion og sammentrækning for at sikre lang-term vandtætning.-




Tidligere: Hvad er fordelene ved vandtætte ...

Næste: Hvilket arbejdsmiljø kan vandtæ...